Om Kildebrønde Frugtplantage

Hos Kildebrønde Frugtplantage i Greve sætter vi kunden, kvaliteten og den gode smag i centrum

Vi er en publikumsvenlig frugtplantage, og vores mål er at fremavle velsmagende frugt og grønt af høj kvalitet. Vi tilbyder et bredt sortiment af årstidens frugter og bær, og vi dyrker dem ud fra de mest skånsomme principper, der både tager hensyn til nyttefauna men også ved at bruge et minimum brug af sprøjtemidler.

Den gode smag

Vi går efter de sorter, som vi synes har den allerbedste smag, og vi sælger kun frugt og grønt, som er solmoden og friskplukket - bortset fra de seneste æblesorter, der lægges på køl for at sikre æblerne til vintermånederne.

Sæsonerne

I foråret og sommerperioden har vi jordbær, nye kartofler, ærter, kirsebær, hindbær, æblemost, honning og årstidens grønt, som vi sælger fra vores jordbærtelt ved vejen.

Om efteråret og vinteren har vi blommer, æbler, pærer, græskar, æblemost, honning og årstidens grønt, som vi sælger fra vores gårdbutik. I høstperioden tilbyder vi pluk-selv under velorganiserede forhold. Selvpluk er så længe markerne tillader det, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så giver vi direkte besked, når der er mulighed for at komme ud og plukke frugter.

Vi har vores egen juletræsplantage og i november og december sælger vi flotte juletræer og pyntegran. I den hyggelige julepyntede stald er der hver weekend julestue med spændende julepynt, nisser i alle størrelser, lysdekorationer m.m. I udvalgte weekender byder julecafeen på musik, gløgg og hjemmebagte æbleskiver.

Mere end bare en gårdbutik

Kildebrønde Frugtplantage er mere end bare en gårdbutik. Vi har fokus på at forene gode råvarer med autentiske oplevelser, såsom pluk-selv, fæld-selv, eller ved at opfordre vores besøgende til at medbringe madpakker og kaffe til at nyde på Kildebrønde Frugtplantage i Greve. Vi har arbejdet energisk med Kildebrønde Frugtplantage i mere end 25 år, og vi er kommet langt med vores vision om at fremavle velsmagende frugt og grønt.

Kom og besøg os på Kildebrønde Landevej 4 i Greve, og tag gerne hele familien med!